Gratis verzending!!! Bij Mirmu kan je betalen met IDEAL - Klarna - Credit card - Paypal

0

Uw winkelwagen is leeg

Smartwatch Laders

Smartwatch-opladers

Smartwatch-opladers

Een van de meest vervelende dingen is het bezitten van een smartwatch en moeite hebben om deze op te laden. Niet alle apparaten werken nog op USB C (in de toekomst trouwens). De draadloze oplaadstations van Choetech zijn een geweldige oplossing. Deze laadstations maken gebruik van een technologie genaamd MagLeap en zijn daarom geschikt voor alle iPhones uit de iPhone 12-serie en alle Apple Watch wearables.

Smartwatch opladers

Je laadt de Apple Watch heel gemakkelijk en snel op. De Apple Watch opladers zijn magnetisch en worden door middel van een magneet aan de onderkant van de Apple Watch bevestigd. De Apple Watch is vaak binnen 2,5 uur volledig opgeladen en een volledig opgeladen Apple Watch gaat zo'n 18 uur mee. De Apple Watch werkt niet met een oplader.

Apple Watch-opladers

Mirmu biedt verschillende draadloze opladers om meerdere apparaten tegelijk op te laden. Deze opladers ondersteunen ook het opladen van Apple Watch. Laad je Apple Watch, Airpods en Apple iPhone draadloos op met het oplaadstation. Onze Apple Watch-opladers worden geleverd met een kabel!