Gratis verzending!!! Bij Mirmu kan je betalen met IDEAL - Klarna - Credit card - Paypal

0

Uw winkelwagen is leeg

Smartwatch

slimme horloge

Smartwatches en fitnesstrackers

Sinds 2019 is het mogelijk om contactloos te betalen met de smartwatch. Geen kaart of pincode meer nodig. De meeste banken in Nederland ondersteunen deze functie, maar informeer bij uw bank of dit mogelijk is.

Ook bedien je eenvoudig muziek en video's via je smartwatch. Op de smartwatch beheer je de muziek die via je mobiel wordt afgespeeld. Je kunt dus gemakkelijk het volume aanpassen, pauzeren, hervatten en van track wisselen.

Veel smartwatches hebben nu ook de extra functies om je gezondheid in de gaten te houden. Met de smartwatch krijg je meer inzicht in je slaappatroon, kun je bijhouden of je voldoende beweegt en je hartslag meten.

Naast de bekende Apple Watch zijn er ook gespecialiseerde smartwatches en alternatieven voor bijvoorbeeld Android, bekijk de mogelijkheden van Haylou's fitness trackers!


Xiaomi Smartwatches

De Xiaomi Group, opgericht in april 2010 en met hoofdkantoor in Peking, is een Chinees multinationaal elektronicabedrijf. Xiaomi ontwikkelt en investeert in smartphones, gaming-accessoires, laptops, smart home-gadgets en meer. Sindsdien is Xiaomi het op drie na grootste mobiele on-chip-bedrijf ter wereld, achter Apple, Samsung en Huawei.
Enkele van de populaire fitnesstrackers op de markt zijn gemaakt door Xiaomi. De Mi Band-wearables bieden hoogwaardige functies tegen ongelooflijk lage kosten. De Xiaomi Mi Band 6 is de nieuwste in de wearables-portfolio.

Wat zijn de slimme functies van een Xiaomi Smartwatch?

De Xiaomi Smartwatch kan notificaties van je smartphone ontvangen. Beheer je muziek en bedien zelfs je camera, allemaal verpakt in een slanke smartwatch! De Xiaomi Smartwatch is een zeer compacte maar krachtige smartwatch.

De Xiaomi Smartwatch is ook ideaal voor sporters om te gebruiken als fitnesstracker. Sporters kunnen eenvoudig hun sportprestaties meten met de Xiaomi Smartwatch. De smartwatch verzamelt gegevens om in een rapport weer te geven hoeveel calorieën je hebt verbrand, je hartslag en hoeveel afstand je hebt afgelegd. De Xiaomi Smartwatch is zelfs waterdicht, dus je kunt hem zelfs dragen tijdens het zwemmen of douchen!

Xiaomi Smartwatch gunstig voor uw gezondheid!

Veel Xiaomi smartwatches bieden goede gezondheids- en fitnesstrackers. Sommige smartwatches hebben geavanceerde bewakingsfuncties om het lichaam te besturen. Het intelligente apparaat registreert de 24-7 gegevens die de arts zal gebruiken om u van de juiste zorg te voorzien. Stress is een ander belangrijk aspect dat de smartwatch zal volgen. Als je gewend bent aan chronische stress, zal het je helpen herkennen wanneer je onder stress staat. Het kan ook helpen bij het bestrijden van slapeloosheid en andere tekenen van aanhoudende stress om een ​​kans te krijgen om te handelen voordat het complicaties veroorzaakt. Daarnaast kunnen Smartwatches ook calorieën tellen voor de training. Je kunt inderdaad zien hoeveel calorieën je gedurende de dag binnenkrijgt.