Gratis verzending!!! Bij Mirmu kan je betalen met IDEAL - Klarna - Credit card - Paypal

0

Uw winkelwagen is leeg

Smarthome

Slimme woning

Online store in Smart home producten

We hebben smart home producten in alle soorten en maten. Vraag en aanbod van smart home producten blijft stijgen!

Energie

Een van de meest gebruikte smart home producten zijn slimme thermostaten om een ​​overzicht te krijgen van het energieverbruik in huis en om de temperatuur in huis op afstand te regelen. Veel slimme thermostaten kunnen zelfs de kosten weergeven.

Huishoudelijke apparaten

Apparaten die we dagelijks of wekelijks gebruiken zijn natuurlijk uitermate interessant voor de smart home branche. Smart home producten zoals stofzuigers, waterkokers en koffiezetapparaten worden nu ook aangeboden met een slimme functie.

Alarmsystemen en sensoren

Sensoren kun je overal binnen en buiten je huis plaatsen voor verschillende doeleinden. U kunt bijvoorbeeld de deur ontgrendelen wanneer u in de buurt bent van de deur of de garagedeur kan automatisch openen als u naar boven rijdt. Dit systeem is natuurlijk ook ideaal om indringers buiten de deur te houden en om u tijdig te waarschuwen voor mogelijke gevaren.

Verlichting

Smart home producten voor je verlichting zijn ook in Nederland erg populair geworden. Zo regel je eenvoudig zelf de kleur of sterkte van de verlichting en is deze zelfs te koppelen aan een slimme assistent, zoals Alexa of Google Home. Vervolgens bedien je je smart home producten eenvoudig via spraak.

Toekomst van smart home-producten

De smart home categorie zal blijven evolueren en de vraag naar smart home producten zal zeker groeien. Wij zijn erg benieuwd welke nieuwe smart home producten ons gaan verrassen. Mirmu zal op de hoogte blijven van de nieuwe smart home producten en deze aanbieden als er markt voor is!

Onze collectie accessoires en slimme producten zal de levensstijl van uw klanten veranderen. Tegenwoordig zijn er veel tools en gadgets om je dagelijkse leven een stuk makkelijker en "slimmer" te maken. Bekijk onze catalogus om erachter te komen hoe u uw huis slimmer kunt maken! In onze webshop vind je een ruim assortiment aan producten! Van slimmere tot minder slimme producten die je leven zeker makkelijker gaan maken. We hebben veel slimme woonaccessoires zoals wifi smart socket, schakelaars en slimme led-lampen.

Bij Mirmu willen we altijd het beste voor onze klanten. Met dit in gedachten hebben we besloten retailers te helpen de meest gevraagde producten op de markt aan te bieden. Sterker nog, er is over de hele wereld veel vraag naar slimme producten. Volgens Statista.com zal het percentage woningen met slimme producten in 2021 12,2% bedragen en in 2025 21,4%. Interessant toch?

Belt u ons liever voor een gesprek, dan gaan wij graag met u in gesprek om onze klanten beter te leren kennen. Heb je nog andere vragen? Stuur je ons liever een e-mail? Hier is ons adres: info@mirmu.nl.

Vraag je je nog steeds af waarom je zou moeten investeren in IoT of smart home-producten? Omdat het SMART is!

Het zal je leven elke dag gemakkelijker maken! Wist je dat je met een smart home het verbruik en de veiligheid van je woning of appartement in de gaten kunt houden? Om nog maar te zwijgen over de rust en het comfort die een smart home je kan bieden... Hoe vaak heb je jezelf niet afgevraagd "heb ik het licht uitgedaan?", "Op welke temperatuur heb ik de radiatoren ingesteld?". Hoe vaak wenste u dat u een butler had om koffie of thee voor u te bereiden? Welnu, met slimme apparaten voor thuis kun je dit en meer doen! Op onze website vind je verschillende apparaten die je eenvoudig op afstand kunt bedienen. Veel comfort dat uw levensstijl zal verbeteren!

Dus... koop je nieuwe slimme levensstijl met Mirmu. Waar wacht je op?