Gratis verzending!!! Bij Mirmu kan je betalen met IDEAL - Klarna - Credit card - Paypal

0

Uw winkelwagen is leeg

Lamp & Licht

Lamp en licht

Online store Smart Home-verlichting

Ontdek de wereld van slimme verlichting en dompel je onder in domotica! Maak indruk op uw klanten met de beste slimme lampen van 2021!

Op onze website vind je ook veel producten die compatibel zijn met de meest bekende stemassistenten. De laatste jaren zien we een toename van de vraag naar slimme lampen en lampen.

Wat is een slimme lamp?
Voor wie deze producten nog niet kent: slimme lampen zijn led-lampen die verbinding maken met het internet thuisnetwerk. De intensiteit van het licht kan dan eenvoudig met de mobiele telefoon worden aangepast. Deze lampen vertegenwoordigen samen met de slimme stopcontacten de meest gevraagde producten onder het IoT (internet of things). Ze maken eenvoudig verbinding met de internetverbinding via WIFI, Bluetooth, ZigBee of via een eigen verbinding vanuit een domoticasysteem. Dankzij slimme lampen en gloeilampen kun je de verlichting van je huis verbeteren en je verbruik verminderen. Je kunt bijvoorbeeld plannen dat de lampen in je woonkamer uitgaan voordat je gaat slapen. U kunt verschillende kleurtonen, de intensiteit van het licht kiezen of het licht aan/uit zetten op basis van uw positie.

Elk model heeft zijn eigen verschillende kenmerken, raadpleeg onze catalogus om uw inventaris te verrijken. Domotica ligt binnen ieders bereik. Blijf niet achter!

Slimme huisverlichting is vaak het begin van een stap om je slimme huis te beginnen! De vraag naar Smart home lighting groeit en wij zullen daarom de beste opties bieden! Voeg de smart home verlichting toe aan je catalogus en bestel deze voor 15:00 uur. en we verzenden het dezelfde dag nog!