Gratis verzending!!! Bij Mirmu kan je betalen met IDEAL - Klarna - Credit card - Paypal

0

Uw winkelwagen is leeg

Kabels & laders

Koop kabels & opladers

Telefoonkabels en opladers koop je bij Mirmu

Wij zijn een telefoonkabel online store met een groot assortiment. We hebben kabels en opladers voor verschillende telefoons. Of je het nu nodig hebt voor een nieuwe Apple iPhone, een Android toestel of een ander toestel. We hebben het.

Apple Lightning- en USB Type-C-kabels

Tegenwoordig zijn er maar een paar soorten kabels die echt belangrijk zijn. Wij hebben een ruim assortiment Apple Lightning kabels voor alle Apple iPhones en iPads. We hebben ook USB Type C-kabels voor Android-apparaten en de nieuwste iPhones. USB-C-kabels zijn geschikt voor veel apparaten, waaronder oordopjes en headsets. Al onze kabels zijn verkrijgbaar in verschillende maten, we hebben kabels van 0.25, 0.5, 1, 2 en zelfs 3 meter.

Audio Jack 3,5 mm kabels, splitters en adapters

Met de opkomst van Low Energy en Low Latency Bluetooth 5.0 en het verdwijnen van de klassieke Audio Jack 3.5mm aansluiting op de meeste telefoons is er veel veranderd op het gebied van audiokabels. Gelukkig hebben wij hier ook de oplossing voor. Wij hebben een ruim assortiment aan audiokabels, splitters en adapters die ervoor zorgen dat al je apparaten goed blijven werken.

Gebruik bijvoorbeeld de Audio-adapters en splitters van UGreen om klassieke headsets aan te sluiten op de nieuwste gameconsoles. Geschikt voor de meeste consoles, waaronder Sony PS5, Microsoft Xbox One, Nintendo Switch en nog veel meer.

We hebben ook een aantal adapters om je USB-C- of Apple Lightning-poort aan te sluiten met een klassieke Audio Jack 3,5 mm-kabel. Zorg ervoor dat je een kabel of adapter gebruikt met een DAC-chip voor merken als Apple en Samsung. Deze telefoons hebben niet de ingebouwde DAC-chip en zijn daarom niet compatibel met alle kabels.

Powerbanks

We hebben een groot aantal powerbanks en powerstations van onder andere Baseus, Choetech en Oubo. Met deze apparaten heb je altijd stroom, ook op vakantie of tijdens lange reizen. Bekijk ons ​​assortiment klassieke powerbanks, solar powerbanks, maar ook MagSafe geschikte powerbanks.

Opladers

Elk apparaat heeft zijn eigen stroomaansluiting. Tegenwoordig zijn echter veel apparaten compatibel op dezelfde opladers. Wij hebben een ruim assortiment opladers die universeel geschikt zijn voor merken als Apple, Samsung, Huawei, OnePlus, Google en HTC. Voor uw gemak zijn onze opladers gesorteerd op type en techniek. Bekijk bijvoorbeeld alle GaN technologie opladers, deze zijn vaak ook geschikt voor laptops en hogere wattages. Of sorteer op type verbinding. We maken onderscheid tussen USB type C en de originele USB A aansluitingen. Ook hebben we een groot aantal autoladers en draadloze opladers die geschikt zijn voor Qi Charging en/of MagSafe.