Gratis verzending!!! Bij Mirmu kan je betalen met IDEAL - Klarna - Credit card - Paypal

0

Uw winkelwagen is leeg

Huishouding

schoonmaak

Slimme huishouding

De groei van de industrie wordt aangedreven door het succes van slimme huizen. De moderne transformatie van het gezinsleven is aan de gang met steeds populairdere technologie, waaronder robotstofzuigers. Bovendien hebben veranderende gewoonten en drukke tijdschema's ervoor gezorgd dat klanten kiezen voor gemakkelijkere manieren om thuis schoon te maken en schoon te maken.

De markt voor slimme en hygiëneproducten wereldwijd werd in 2019 geschat op 2,63 miljard dollar, met een CAGR van 15,7 procent die naar verwachting in 2025 5,91 miljard dollar zal bedragen, in de periode 2019-2025. De stijgende vraag naar robotica voor thuisgebruikers en de investeringen in R&D voor hulp bij verschillende huishoudelijke toepassingen van persoonlijke servicerobots zijn enkele van de belangrijkste drijvende krachten achter de ontwikkeling van de schoonmaak- en hygiëne-industrie voor slimme huizen tijdens de prognoseperiode.

Koop Slimme Stofzuigers
Interesse in slimme stofzuigers om uw klanten mee te verrassen? In onze webshop vind je de nieuwe en hoogwaardige Dreame D9, een slimme robotstofzuiger met dweilfunctie. De nieuwe slimme reiniger kan met je telefoon worden gebruikt en stelt je in staat om deze in te plannen wanneer je niet thuis bent en stelt je in staat bepaalde gebieden te selecteren om schoon te maken. Geïnteresseerd? Neem contact op met Mirmu Team voor een prijsopgave of registreer om prijzen te zien.

Bent u ook geïnteresseerd in draadloze stofzuigers? We hebben de nieuwe en goedkope Roidmi S1E. Deze lichte stofzuiger is gemakkelijk te gebruiken en overal in huis mee te nemen.

Meer weten over slimme stofzuigers?

Mirmu staat altijd tot uw beschikking om u van alle benodigde informatie te voorzien.