Gratis verzending!!! Bij Mirmu kan je betalen met IDEAL - Klarna - Credit card - Paypal

0

Uw winkelwagen is leeg

Bediening & Stekkers

Bediening & Adapters


Slimme stekkers en slimme stopcontacten met wifi zijn hele toffe items die uitgebreid besproken moeten worden!

Deze technische apparaten kunnen volledig op afstand worden bestuurd door onze smartphone en zullen mogelijk ons ​​leven veranderen en ons geld besparen. Deze goederen, samen met slimme wifi-slippers, worden steeds populairder en hebben het afgelopen jaar een enorme vlucht genomen. Zeker door de opkomst van slimme speakers als Amazon Echo en Google Home, waarmee deze toestellen een synergetische samenwerking hebben.

Wat is een slimme stekker?

Slimme stekkers of slimme stopcontacten zijn kleine items die gemakkelijk te gebruiken zijn met bijna alle plug-in apparaten. Het enige dat u hoeft te doen, is een mobiele app downloaden en het apparaat verbinden met uw wifi-thuisnetwerk. Daarna kan elk apparaat dat is aangesloten op de slimme stekker met een smartphone-app op afstand worden in- of uitgeschakeld.

Met handsfree spraakbediening kunt u ook organiseren en plannen wanneer u uw apparaten in- en uitschakelt. Dit helpt om de energierekening te verlagen!! Slimme stekkers onderscheiden zich doordat ze "normale" gadgets van stroom kunnen voorzien en gemakkelijk het verschil tussen oud en nieuw kunnen overbruggen.

Bij Mirmu koop je slimme stekkers tegen betaalbare prijzen. Dit artikel verbetert de levenskwaliteit van uw klant!