Gratis verzending!!! Bij Mirmu kan je betalen met IDEAL - Klarna - Credit card - Paypal

0

Uw winkelwagen is leeg

Apple Watch Screenprotector

Apple Watch-schermbeschermer

Apple Watch-bandjes en schermbeschermers

De Apple Watch is waarschijnlijk de meest bekende wearable en speelt al acht generaties een belangrijke rol in het Apple HomeKit-ecosysteem. Alle Apple Watches hebben een vergelijkbaar aansluitsysteem en de bandjes zijn dus ook compatibel met verschillende modellen. Er wordt onderscheid gemaakt tussen twee maten horlogekasten. De draagbare banden voor de horlogekasten van 38 mm, 40 mm en 41 mm zijn compatibel met elkaar en de banden voor de horlogekasten van 42 mm, 44 mm en 45 mm zijn compatibel.

Bij het kiezen van een screenprotector of anti-shock beschermhoes is de maat van de horlogekast bepalend, wij bieden diverse producten aan voor de 40mm, 44mm, 41mm en 45mm horloges.

Schermbeschermers voor Apple Watch

Apple introduceerde in 2014 de revolutionaire Apple Watch. Apple gebruikt voor zijn aluminium Apple Watches een Ion-X glas, dit materiaal is erg goed tegen vallen maar krast wat sneller. Voor de duurdere versies, roestvrij staal en keramiek, gebruikt Apple saffierglas voor zijn Apple Watches. Saffierglas is harder en minder gevoelig voor krassen, maar wel vatbaarder voor breuk. Dit materiaal is ook wat duurder, daarom gebruikt Apple het alleen voor zijn duurdere Apple Watches.

Apple Watch Screenprotector tegen krassen en vallen

Natuurlijk draag je je Apple Watch elke dag en maak je natuurlijk ook elk moment gebruik van de geweldige functies. Als je naar je werk gaat, aan het sporten bent of als je met vrienden/familie afspreekt. Bescherm je duurzame Apple Watch daarom tegen krassen of vallen met een Apple Watch screenprotector! Mirmu biedt screenprotector voor Apple Watch 38mm, 40mm, 42mm en zelfs Apple Watch 44mm.