Gratis verzending!!! Bij Mirmu kan je betalen met IDEAL - Klarna - Credit card - Paypal

0

Uw winkelwagen is leeg

Adapters en Splitters

Adapters en splitters
Audiosplitters en adapters koop je bij Mirmu


Op zoek naar een audio splitters en adapters? Audiosplitters en nog veel meer koop je bij Mirmu. Als Mirmu audio adapters hebben wij een ruim assortiment van de merken Baseus en Ugreen. U kunt bij ons terecht voor het kopen van al uw audio splitters en adapters en nog veel meer accessoires voor uw telefoon, werkplek of auto.

Audio Jack 3,5 mm kabels, splitters en adapters

Met de opkomst van Low Energy en Low Latency Bluetooth 5.0 en het verdwijnen van de klassieke Audio Jack 3.5mm aansluiting op de meeste telefoons is er veel veranderd op het gebied van audiokabels. Gelukkig hebben wij hier ook de oplossing voor. Wij hebben een ruim assortiment aan audiokabels, splitters en adapters die ervoor zorgen dat al je apparaten goed blijven werken.

Gebruik bijvoorbeeld de Audio-adapters en splitters van UGreen om klassieke headsets aan te sluiten op de nieuwste gameconsoles. Geschikt voor de meeste consoles, waaronder Sony PS5, Microsoft Xbox One, Nintendo Switch en nog veel meer.

We hebben ook een aantal adapters om je USB-C- of Apple Lightning-poort aan te sluiten met een klassieke Audio Jack 3,5 mm-kabel. Zorg ervoor dat je een kabel of adapter gebruikt met een DAC-chip voor merken als Apple en Samsung. Deze telefoons hebben niet de ingebouwde DAC-chip en zijn daarom niet compatibel met alle kabels.